St. Ceciliafeest 2019

St. Cecilia: 22 november is de naamdag van deze Romeinse martelares en heilige in de katholieke kerk.

Zij is de patrones van de muziek, instrumentenmakers en zangers.

Traditiegetrouw wordt dit door het Caroluskoor gevierd.

Wat was het weer gezellig op het voor ons allen een bekend adres “de Spitsheuvel”

Ons koor was met aanhang bijna geheel compleet

We kregen eerst een welkomstdrankje, daarna kwam de menu kaart, wat een geweldige keus waaruit wij mochten kiezen.

Meloen bolletjes met ham, het leek wel een ballenbak op je bord wat een feest, iedereen scoorde goed ze gingen door de (mand) mond.

Ook de garnalen zaten gelukkig in de schaaltjes ze waren al gevangen en konden dus niet verder zwemmen, kregen daar ook de kans niet voor,

veel te lekker.

Carpaccio, als je de klemtoon goed legt dan klinkt het ook goed  net zoals de smaak. De varkenshaas, zeetong, biefstuk en schnitzel overlapte je bord. Niets te kort, er was zeker meer dan genoeg.

Dit alles liep even gesmeerd tot wij onderbroken werden. In de zaal waren meerdere gezelschappen, vraag niet hoe maar snel werd bekend dat wij een koor zijn, misschien door de hoge en lage stemmen?

Wij werden gevraagd om versterking te geven aan een familie met een gouden bruidspaar die toegezogen moesten worden.

Pa en ma werden toegezongen , wij mochten meelallen op de melodie oh la Palomar Blanca, de familie was tevreden.

Toen werd het donker, niet door het harde zingen dat de stoppen doorsloegen.

Met de nodige bombarie werd ons nagerecht binnengebracht. Herrie, herrie en nog meer herrie met vuurwerk.

Geweldige grote schalen met overheerlijk ijs, slagroom , fruit en nog veel meer  en niet te vergeten om te melden mooi opgemaakt. Daar is de Spitsheuvel goed in.

Toen was er koffie.

Het bestuur heeft weer een Topper gescoord.

We zijn allen met volle tevredenheid weer naar huis gekeerd.

Dank aan het bestuur en het was gezellig door uw allen aanwezigheid.